Українська компанія вперше виграла тендер в ЄС за правилами Угоди про держзакупівлі

Українська компанія вперше виграла тендер в ЄС за правилами Угоди про держзакупівлі

Укрінформ
Українська компанія вперше виграла тендер в Євросоюзі за правилами Угоди про державні закупівлі (Government Procurement Agreement - GPA).

Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. 

"Українська компанія вперше виграла тендер в ЄС за правилами Угоди про державні закупівлі (Government Procurement Agreement - GPA). СпецТехноЕкспорт, що входить до складу Укроборонпром, тепер постачатиме комплектуючі до танків T-72 протягом 2017-2019 років", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили в Мінекономіки, участь у тендерах країн ЄС - це унікальна можливість для українських підприємств значно наростити експорт завдяки новим інструментам. 

"Тому ми віримо, що успіх СпецТехноЕкспорту стане прикладом для інших українських компаній, і вони зможуть повноцінно скористатися перевагами, які надає GPA", - наголосили в міністерстві.

Читайте також: Мінекономіки розширило можливості виходу на нові ринки для малого і середнього бізнесу

Нагадаємо, Україна та Євросоюз є сторонами Угоди про державні закупівлі від World Trade Organization - WTO. Компанії країн-учасниць цієї Угоди можуть безперешкодно брати участь у державних закупівлях одна одної. 

Умови участі у тендерах ЄС аналогічні до тих, що вимагаються від учасників публічних закупівель в українській Системі публічних електронних закупівель ProZorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-