Саудівська Аравія зацікавилась ринком української яловичини

Саудівська Аравія зацікавилась ринком української яловичини

Укрінформ
Комісія Саудівської Аравії проінспектує українські підприємства, які мають намір постачати яловичину до цієї держави.

Про це повідомляє прес-служба Держспоживслужби

"В найближчий час представники компетентного органу з контролю харчових продуктів та лікарських препаратів Королівства Саудівська Аравія (КСА) відвідають Україну з метою відкриття ринку КСА для української яловичини", - йдеться у повідомленні.

У ході візиту комісія проведе оцінку системи державного контролю виробництва яловичини та проінспектує підприємства, які мають намір експортувати яловичину до КСА. 

"Підприємства, які зацікавлені в поставках м’яса яловичини та інших м’ясних продуктів з неї до КСА та бажають пройти відповідне інспектування, повинні до 1 грудня 2017 року подати інформацію про заявлені потужності згідно з додатками (додаються) на адресу Держспоживслужби, а також електронні копії на адреси: olga.shevchenko@vet.gov.ua, olena.kuriata@vet.gov.ua, andrii.movchan@vet.gov.ua.", - поінформували у профільному ветеринарному відомстві. 

Читайте також: Аграрний сектор дає понад 40% валютної виручки - Гройсман

Наразі Держспоживслужба та компетентний орган КСА розпочали процес погодження форми ветеринарного сертифікату на експорт м’яса яловичини та інших м’ясних продуктів з неї з України до Королівства Саудівська Аравія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-