ФДМУ оголосив конкурсний відбір незалежних членів Наглядових рад трьох обленерго

ФДМУ оголосив конкурсний відбір незалежних членів Наглядових рад трьох обленерго

Укрінформ
Фонд державного майна України (ФДМУ) оголосив конкурсний відбір претендентів на зайняття посад незалежних членів Наглядових рад до «Хмельницькобленерго», «Харківобленерго» та «Миколаївобленерго».

Про це повідомив керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров на своїй сторінці y Facebook.

«Заявки Фонд приймає до 5 січня, конкурси відбудуться в кінці лютого 2018 року. Кожен новообраний незалежний представник Наглядової ради матиме умовний профіль відповідно до поділу дирекцій підприємства за напрямками роботи. У такому випадку Наглядова рада як орган, що приймає практично всі ключові рішення діяльності Товариства та здійснює контроль за діяльністю виконавчого органу, зможе усвідомлювати особливості функціонування товариства, розуміти логіку процесів, що відбуваються всередині Товариства», - написав Трубаров.

Читайте також: Губернатор квапить із продажем ОПЗ - інакше буде купа металобрухту

Він зазначив, що при виборі кандидатів в Наглядову раду суттєвим буде досвід у приватизаційних процесах, угодах М&A (угоди злиття і поглинання) та проектах, пов'язаних з ІРО. “Також нагадаю, що до 9 грудня триває прийом заявок на членів наглядової ради - на ПАТ «Запоріжжяобленерго». Сам конкурс відбудеться 23 січня 2018 року”, - додав Трубаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-