Рада почала розглядати бюджетні питання за участю Гройсмана

Рада почала розглядати бюджетні питання за участю Гройсмана

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман бере участь у вечірньому пленарному засіданні Верховної Ради, під час якого розпочався розгляд бюджетних питань.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У залі присутній Прем'єр-міністр Володимир Борисович Гройсман. Він прийшов для участі в розгляді тих законопроектів. Першим з них стоїть проект закону про внесення змін до бюджетоного кодексу України №7116", - сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Читайте також: Парубій відкрив вечірнє засідання: депутати розглянуть бюджет

Як повідомляв Укрінформ, на вечірньому пленарному засіданні народні депутати перейдуть до розгляду питань Державного бюджету в першому читанні. Спочатку під час вечірнього пленарного засідання Рада планує розглянути законопроект №7116 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України", прийняття якого унормує здійснення витрат державного та місцевих бюджетів, сприятиме прискоренню реалізації  нормативно-правових актів і відповідно своєчасного фінансування видатків держбюджету і місцевих бюджетів та забезпечить стабільність функціонування бюджетної системи України. Після цього нардепи голосуватимуть за законопроект "Про Державний бюджет України на 2018 рік" №7000.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-