Платформа бізнес-взаємодії: Послугами уже скористались понад 3 тисячі підприємців

Платформа бізнес-взаємодії: Послугами уже скористались понад 3 тисячі підприємців

Укрінформ
Представництво Міжнародної організації з міграції в Україні презентувало Національну платформу бізнес-взаємодії, яка є онлайн-ресурсом для самозайнятих осіб та власників малого бізнесу. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У вересні цього року ми сформували Національну платформу обміну для підприємств. Це онлайн- та офлайн-ресурс, який забезпечить платформу для контактів, розміщення вакансій, проведення вебінарів та інших дій представників малого бізнесу», -  зазначив голова Представництва МОМ в Україні Томас Лотар Вайс. 

За його словами, з початку дії Національної платформи її послугами вже скористалися понад 3 тисячі людей.

«Ми бачимо, що платформа бізнес-взаємодії стала більше, ніж просто ресурсом для встановлення контактів та пошуку інформації. Вона також підтримує бізнес-спільноти та зміцнює довіру в українському підприємницькому середовищі», -  зазначив голова Представництва МОМ в Україні.

Читайте також: Гройсман закликає не відкладати прийняття бюджету "під ялинку"

Окрім того, на важливості ролі платформи наголосили представники Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Державної служби зайнятості. 

Як зазначили організатори заходу, Національна платформа бізнес-взаємодії створена на платформі виконавчого партнера МОМ - неурядової організації «Клуб ділових людей» за фінансування Посольства Великої Британії в Україні. Реєстрація на платформі є безкоштовною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-