Гройсман закликає не відкладати прийняття бюджету

Гройсман закликає не відкладати прийняття бюджету "під ялинку"

Укрінформ
Прем'єр-міністр України вважає за необхідне не зволікати з ухваленням Державного бюджету на 2018 рік.

Про це він заявив 11 листопада у кулуарах з'їзду політичної партії "Народний фронт", повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми презентували бюджет (на 2018 рік - ред.), він є збалансованим і дуже чітко пріоритезованим: оборона,  освіта, охорона здоров'я, децентралізація, ряд регіональних проектів, має бути збережена регіональна політика держави, модернізація українських доріг, курс на енергетичну незалежність - це все те, що є основами цього бюджету. Ми вже декілька місяців працюємо з комітетами парламенту - я бачу,  що в принципі ми порозуміємось. Думаю, нам потрібно не відкладати прийняття бюджету "під ялинку", а треба приймати його якомога швидше в рамках всіх парламентських процедур", - наголосив Гройсман

Разом з тим Глава уряду акцентував на важливості прийняття до кінця року ряду інших законів. 

Читайте також: Гройсман: Моя амбіція - не партійність, а добробут українців

"Бюджет відкриває дуже багато питань,  наприклад,  щодо підтримки агропромислового комплексу. Це бюджет економічного зростання...  Треба прийняти закон, який ми вже внесли до парламенту, щодо зупинки тиску на бізнес, далі - закон про антимонопольне законодавство (треба посилювати конкуренцію, нам ці монополісти вже дуже серйозно заважають), нам потрібен закон про моніторинг державних закупівель", - уточнив Прем'єр-міністр, додавши, що це той комплекс законів, які будуть впливати на економічне зростання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-