Борг підприємств перед Нафтогазом за газ зменшився за тиждень на 1,1% - до 27,2 мільярда

Борг підприємств перед Нафтогазом за газ зменшився за тиждень на 1,1% - до 27,2 мільярда

Укрінформ
Заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед Нафтогазом за використаний газ порівняно з минулим тижнем зменшилась на 315 млн грн (1,1%) і становить 27,2 млрд грн.

Про це повідомляє «Нафтогаз України». 

“Станом на 7 листопада 2017 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 27,2 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 315 млн грн (1,1%)”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Монетизація субсидій створить конкуренцію на ринку газу для населення - Кістіон

Борг підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 78% від загальної суми заборгованості, борг ТЕЦ за природний газ, використаний у виробництві електроенергії — близько 12%, борг прямих промислових споживачів — близько 10%.

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, складає близько 21,2 млрд грн, з них за 2017 р. — 5,3 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 290 млн грн (1,4%). 

Заборгованість ПАТ Київенерго за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 58 млн грн (1,7%). Сумарна заборгованість Київенерго складає 3 335 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-