Омелян сподівається, що законопроект про електрокари проголосують цьогоріч

Омелян сподівається, що законопроект про електрокари проголосують цьогоріч

Укрінформ
Проект закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні» буде внесено до Верховної Ради наступного тижня. 

Про це міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав у Фейсбук. 

"У цей понеділок у стінах парламенту обговорили наш спільний законопроект по стимулюванню розвитку ринку електрокарів і їх виробництва. Більшість авторів альтернативних законопроектів погодилася об'єднатися заради одного універсального закону. Наступного тижня вносимо його в парламент і завдання-мінімум проголосувати в першому читанні в цьому році", - заявив урядовець.

Читайте також: Ер-Ріяд зацікавили два українські проекти в транспортній сфері - Омелян

За його словами, Україна має шанс отримати прогресивне законодаство та стати виробником батарей, запчастин та електротранспорту.

"Саме Україна може стати для ЄС ключовим виробником літієвих батарей і гарантувати європейцям диверсифікацію джерел їх постачання. А ми отримаємо сучасні заводи і нову якість виробництва та зайнятості", - додав міністр.

Раніше Володимир Омелян анонсував день голосування інфраструктурних законопроектів, який планувалося провести наприкінці листопада - початку грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-