Цьогоріч ДФС перерахувана до бюджету на 129 мільярдів більше, ніж минулого

Цьогоріч ДФС перерахувана до бюджету на 129 мільярдів більше, ніж минулого

Укрінформ
Державна фіскальна служба за січень-жовтень 2017 року спрямувала до загального фонду державного бюджету на 128,7 млрд грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ДФС з посиланням на в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана. 

«У відсотковому співвідношенні зростання складає майже 27%. При тому, що фактично курсова різниця по відношенню до минулого року коливається на рівні 3,9%, ми цю статистику також відслідковуємо, надходження надзвичайно збільшилися в цілому по ДФС», - зазначив Продан.

За його словами, у митному напрямі за 10 місяців поточного року надходження з митних платежів збільшилися майже на 55 млрд грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Читайте також: Митниці на ремонт доріг цьогоріч спрямували понад 10 мільярдів

Крім того, за результатами звітування з податку на прибуток також є позитивна динаміка. Так, якщо у І кварталі 2016 року сума задекларованого податку на прибуток складала 13,8 млрд грн, а у ІІ кварталі - 13,1 млрд грн, то у 2017 році ці суми збільшилися до 20,2 млрд грн та 17,9 млрд грн відповідно, зазначив керівник фіскальної служби.

«Цей комплекс заходів у цілому і дає можливість сьогодні демонструвати позитивну динаміку щодо збільшення дохідної частини державного бюджету», - сказав Продан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-