Україна розраховує на продовження канадської підтримки – Гройсман

Україна розраховує на продовження канадської підтримки – Гройсман

Укрінформ
Україна дуже розраховує, що Канада у майбутньому продовжуватиме надавати їй технічну допомогу.

Про це під час спільного засідання Постійних комітетів парламенту Канади із питань міжнародної торгівлі та національної оборони заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент Укрінформу.

«Канада зараз проводить перегляд усієї своєї політики технічної співпраці у світі, і ми дуже розраховуємо, що у новій програмі Україна займе чинне місце щодо технічної підтримки, підтримки реформ й експертної допомоги», - сказав Гройсман.

Він наголосив, що Україні «дуже важливо продовжувати поглиблювати співпрацю із Канадою у технічних місіях».

Читайте також: Гройсман про безвіз із Канадою: Готові запустити всебічне обговорення

«Ваша технічна допомога робитиме нас більш компетентними, адже ми сьогодні здобуваємо власну інституційну силу і вже маємо у цьому певний досвід. Ми розуміємо, що є дуже молодою демократією, дуже молодою країною, але при цьому маємо при безпрецедентних викликах дуже швидко рухатися. Для нас велика честь рухатися разом з вами», - підсумував Прем'єр-міністр України.

Нагадаємо, Володимир Гройсман наразі перебуває із офіційним візитом у Канаді. У понеділок він провів ряд зустрічей і взяв участь у двох економічних форумах з метою розвитку торговельних відносин між Україною та Канадою. У вівторок він разом із делегацією працює в Оттаві, де спілкується із політичним керівництвом Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-