Гройсман про безвіз із Канадою: Готові запустити всебічне обговорення

Гройсман про безвіз із Канадою: Готові запустити всебічне обговорення

Укрінформ
Україна готова розпочати із Канадою перемовини щодо запровадження безвізового режиму подорожей для українців.

Про це під час спільного засідання Постійних комітетів парламенту Канади із питань міжнародної торгівлі та національної оборони заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз виходимо з ініціативою розпочати діалог щодо безвізу. Наші фахівці готові у разі погодження із боку канадської сторони запустити всебічне обговорення, аналіз ситуації, формування дорожньої карти, аби досягти цієї мети", - сказав Гройсман.

Він наголосив, що прагне зробити цей процес "максимально ефективним".

"Ми з великою шаною ставимося до вашого національного законодавства і хотіли б зробити цей процес максимально ефективним з точки зору забезпечення наших двосторонніх інтересів. Ми відкриті до такої співпраці", - зазначив прем'єр-міністр.

Читайте також: Гройсман - канадським інвесторам: Подивіться на Україну по-новому

Гройсман додав, що скасування візового режиму "є дуже важливим питанням розвитку наших двосторонніх відносин".

Нагадаємо, Володимир Гройсман перебуває із офіційним візитом у Канаді. У понеділок в Торонто він провів ряд зустрічей і взяв участь у двох економічних форумах з метою розвитку торговельних відносин між Україною та Канадою. У вівторок він разом із делегацією працює в Оттаві, де спілкується із політичним керівництвом Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-