Кубів назвав економічні пріоритети

Кубів назвав економічні пріоритети

Укрінформ
Дерегуляція, масштабні інфраструктурні проекти у регіонах, кращі умови для роботи бізнесу, залучення інвестицій та цифрова економіка є пріоритетами економічних реформ, які покликані привести до масштабної модернізації української економіки.

Про це під час засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Петра Порошенка заявив віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У центрі обговорення - масштабна модернізація української економіки. Саме у широкому колі представників місцевої влади та найвищого керівництва країни слід визначати чіткі подальші кроки для продовження системних реформ в Україні. Економічні пріоритети - продовження дерегуляції, масштабні інфраструктурні проекти у регіонах та загалом по країні, кращі умови для роботи бізнесу та залучення інвестицій та цифрова економіка", - заявив Кубів.

Читайте також: Порошенко розраховує, що Рада своєчасно ухвалить бюджет-2018

За його словами,"маємо багато роботи, але спільними зусиллями неодмінно досягнемо успіху".

Як повідомлялося, у Києві у вівторок, 24 жовтня, розпочалося засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-