Канада очікує на зростання торгівлі з Україною – МЗС

Канада очікує на зростання торгівлі з Україною – МЗС

Укрінформ
Після набуття чинності Угодою про вільну торгівлю між Канадою та Україною, економічні зв'язки між державами мають активізуватися.

Таку думку висловив заступник начальника департаменту Східної Європи та Євразії МЗС Канади Річард Тарасофскі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми із нетерпінням очікуємо на пришвидшене зростання торгівлі між Канадою та Україною, яка й так показує висхідний тренд», - сказав Тарасофскі.

За його словами, Угода про вільну торгівлю «прекрасно відповідає бажанню уряду розвивати економічні відносини з Україною» і є взаємовигідною для виробників з обох держав. «Канада та Україна мають дуже особливий зв'язок, зміцнений неймовірними міжособистісними контактами. Наші відносини виходять за рамки політики та економіки й перетинають лінії підтримки усіх партій», - зазначив дипломат.

Читайте також: Гройсман діловим колам Канади: ЗВТ - гарна можливість поглибити співпрацю

Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною набула чинності 1 серпня цього року. Канада негайно скасувала 98% мит на українські товари, які продаватимуться до країни. Для канадських товарів одразу скасовується 72% мит, а упродовж 7 років безмитний експорт виросте до 98%. Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель. Окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-