Гройсман діловим колам Канади:  ЗВТ - гарна можливість поглибити співпрацю

Гройсман діловим колам Канади: ЗВТ - гарна можливість поглибити співпрацю

Укрінформ
Уряд України зацікавлений у розвитку й успішності міжнародного та вітчизняного бізнесу в Україні, і  відкритий до будь-яких пропозицій, які сприятимуть цьому процесу. 

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками ділових кіл Канади. Зустріч відбулася в рамках обговорення шляхів поглиблення співпраці двох держав та запровадження режиму вільної торгівлі, який набрав чинності з серпня поточного року.

«Ми закладаємо на наступний рік 3% росту ВВП. Ми розуміємо, що цього недостатньо, і готові покращити цей показник. Але постає питання залучення інвестицій. Я зацікавлений в успішності бізнесу. Важливо, аби кожен, хто працює в Україні, міг сказати: «Я – успішний в Україні. Україна може стати однією з найбільш динамічних економік на континенті», - заявив він.

Глава уряду підкреслив, що Угода про Зону вільної торгівлі – це гарна можливість поглибити співробітництво, наповнити його конкретним змістом – через реалізацію спільних проектів та залучення інвестицій.

Читайте також: Гройсман: Люди бояться хворіти, бо це велике фінансове потрясіння

Глава українського уряду наголосив, що покращення ділового та інвестиційного клімату в Україні є одним із ключових пріоритетів уряду. За словами Прем'єра, на сьогодні вже вироблені такі ефективні механізми взаємодії бізнесу і влади, як Рада бізнес омбудсмена, Офіс залучення та підтримки інвестицій, а результат перемовин втілюється в структурних реформах та ініціативах, які запроваджує уряд. В їх числі – запровадження прозорого відшкодування ПДВ, детінізація економіки, розумне регулювання, формування законодавства із захисту прав інвесторів та проведення прозорої приватизації тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-