Гройсман про торгівлю з Молдовою: Є хороший потенціал

Гройсман про торгівлю з Молдовою: Є хороший потенціал

Укрінформ
Показники товарообігу між Молдовою і Україною постійно зростають, і у наших держав є потенціал для збільшення цих показників.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на прес-конференції у Кишиневі, відповідаючи на запитання власного кореспондента Укрінформу в Молдові про структурні зміни товарообороту між двома державами.

"Як вже зазначалося, обсяг товарообігу між нашими країнами збільшився більш як на третину: якщо минулого року ці показники були на рівні 700 мільйонів доларів, то тільки за перші шість місяців цього року обсяг товарообміну становив більш як 400 мільйонів доларів. У наших країн є хороший потенціал для збільшення цих показників", - відзначив український Прем'єр.

За його словами, сама структура товарообігу особливих змін не зазнала, він охоплює як продовольчу, так і непродовольчу сфери, - йдеться, насамперед, про  розширення обсягів взаємних поставок.

Читайте також: Україна та Молдова підписали "дорожню карту-2018"

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 6 жовтня, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман перебуває з офіційним візитом у Молдові.

Під час візиту були підписані Дорожня карта економічного співробітництва на 2018 рік, а також Угоди про реадмісію і про продовження співпраці у сфері спільного митно-прикордонного контролю на молдавсько-українському кордоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-