Турчинов розповів про конкуренцію на оборонних підприємствах

Турчинов розповів про конкуренцію на оборонних підприємствах

Укрінформ
Конкуренція приватних і державних оборонних підприємств України призводить до покращення якості продукції та зниження ціни на неї.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов 28 вересня під час брифінгу в рамках І Всеукраїнського форуму приватних підприємств оборонної промисловості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З перших днів протистояння агресора ми почали працювати не тільки з державними оборонними підприємствами, а й з підприємствами приватного сектора. Сьогодні, мабуть, немає сегментів в оборонці нашої держави, де б не працювали приватні підприємства. З одного боку, сьогодні ми створюємо систему кооперації приватного і державного сектору оборонних підприємств. З другого - приватні підприємці дають нам дуже важливий поштовх - поштовх конкуренції. В багатьох сегментах у нас іде достатньо активна конкуренція, і вже державні підприємства конкурують із приватними. В результаті ми маємо покращення якості продукції і, безумовно, зменшення ціни», - зазначив Турчинов.

Читайте також: За події в Калинівці мають відповідати керівники Генштабу - Турчинов

При цьому він підкреслив, що на сьогодні державні і приватні підприємства від модернізації та відновлення техніки переходять до розробки нових перспективних зразків нової військової техніки та зброї. Кооперація державних і приватних підприємств, за словами секретаря РНБО, «дасть нам нову якість, яка можлива тільки завдяки інтеграції науки в оборонну промисловість».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-