Гройсман: Уряд і місцева влада мають сприяти розвитку локальних бізнес-проектів

Гройсман: Уряд і місцева влада мають сприяти розвитку локальних бізнес-проектів

Укрінформ
Уряд готує ряд програм, що сприятимуть розвитку промисловості у ключових для України сферах, і місцева влада має усі можливості, щоб сприяти розвитку місцевого бізнесу.

Про це під час Інвестиційного форуму Києва заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми формуємо програму розвитку агропромислового комплексу, який формує до 17% ВВП країни. У наступному році буде ряд точкових програм підтримки національного фермерства, сільгоспмашинобудування, ми будемо масштабно розбудовувати національну інфраструктуру і продовжувати будівництво доріг", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман назвав децентралізацію інструментом підтримки місцевого бізнесу

Разом з тим, він наголосив, що робочі місця і національний продукт створюються на місцях.

"А сьогодні місцевому самоврядуванню відкриті абсолютно нові можливості для розвитку. Наше завдання - використовувати інструменти децентралізації не для тиску для бізнесу, а для створення умов для досягнення успіху кожного бізнес-проекту", - наголосив Глава уряду.

Він нагадав, що місцева влада на сьогодні має повноваження щодо видачі дозвільної документації, проведення процедур уведення в експлуатацію об'єктів.

"І спільно з урядом, спільно з офісом супроводження інвестицій ми створимо усі можливості, щоб кожен кейс, який з'явиться у рамках Форуму, був швидко впроваджений у життя. Хочу закликати усіх інвестувати", - додав Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-