Омелян про причетність до

Омелян про причетність до "схеми" з американським вугіллям: Це повна маячня

Укрінформ
Блокування участі держпідприємства "Морський торговельний порт "Южний" у перевалці американського вугілля з боку Міністерства інфраструктури не було.

Про це міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив в інтерв'ю "5 каналу".

"Це постійно (лунають звинувачення в корупційних діях - ред.). Було вже таке, що і "Майбахи" купувалися, і розкішні вілли та інше... По вугіллю це повна маячня. Тут перекрутили з хворої голови на здорову і вирішили таким нехитрим способом зманіпулювати громадською думкою. Насправді там історія не найкраща. Ми зараз її розслідуємо, але тут немає причетності Міністерства інфраструктури", - наголосив Омелян.

Від подальшого коментування ситуації міністр утримався.

"Давайте ми завершимо і чітко скажемо суспільству, що відбувається насправді", - сказав він, додавши: "Є маса способів обмежити коло учасників у тендерах та зірвати тендерну процедуру. Для нас надважливо, щоб була вільна конкуренція".

Читайте також: Четверте судно з африканським вугіллям прибуло до порту "Южний"

Як повідомлялося, за інформацією деяких ЗМІ, Генпрокуратура розслідує причетність Омеляна до корупції, пов’язаної з перевалкою американського вугілля. Внаслідок протиправних дій, ініціатором яких нібито міг бути урядовець, кожна тонна палива обійшлася державі на п’ять доларів дорожче.

Омеляна звинувачують у недопущенні до тендеру державного підприємства "Южний", внаслідок чого перемогу здобула компанія-посередник "Екскомсервіс".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-