Чорноморському торговельному порту призначили виконувача обов'язків директора

Чорноморському торговельному порту призначили виконувача обов'язків директора

Укрінформ
Виконувачем обов'язків директора Чорноморського морського торговельного порту призначено Сергія Сєчкіна, який донедавна працював на посаді першого заступника директора Чорноморського порту.

Про це повідомляє прес-служба державного підприємства. 

Зазначається, що "Сергій Сєчкін приступив 12 вересня до виконання обов'язків директора Державного підприємства "Морський торговельний порт "Чорноморськ" - на період до прийняття відповідного рішення уповноваженим органом управління".

Наказ по порту про його призначення видано на підставі постанови Міністерства інфраструктури України № 101-6, зазначили в прес-службі підприємства.

Варто зауважити, що напередодні на конференції трудового колективу ДП "Морський торговельний порт "Чорноморськ" було висловлено низку критичних оцінок портовиків щодо управління підприємством колишнім директором Сергієм Крижанівським. Його звинуватили у порушенні умов контракту. Більшість учасників конференції (161 делегат) дали "незадовільну" оцінку роботи команди Крижанівського, відстороненого від виконання обов'язків директора.

Читайте також: Морпорт "Южний": Китайська CHEC розпочала другий проект з днопоглиблення

Як повідомлялося, наприкінці березня портовики офіційно вимагали від МІУ кадрових рішень, пов'язаних зі звільненням нефахового менеджменту підприємства, який веде Чорноморський порт до банкрутства. Підсумки міністерської перевірки виявили порушення, несумісні з керівною посадою, яку намагається повернути собі Крижанівський.

Обурені рішенням суду, який поновив Крижанівського на посаді, портовики заявили, що не допустять повернення його команди в Чорноморський порт. І коли директор спробував 22 серпня зайти в адмінбудівлю порту, представники трудового колективу заблокували вхід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-