Енергоатом першим серед держкомпаній підготував Нефінансовий звіт за стандартами ЄС

Енергоатом першим серед держкомпаній підготував Нефінансовий звіт за стандартами ЄС

Укрінформ
Енергоатом оприлюднив Нефінансовий звіт Компанії за 2016 рік. Він є першим в Україні окремим нефінансовим звітом, який було підготовлено державним підприємством за стандартами GRI.

Про це повідомляє прес-служба "Енергоатома".

«Для Енергоатома підготовка Нефінансового звіту дала можливість якісно проаналізувати механізми збору та узагальнення інформації, що існують в Компанії; визначити найбільш пріоритетні аспекти для оцінки та управління нефінансовим впливом компанії в найближчому майбутньому та в перспективі. Крім того, звіт став першим системним кроком компанії на шляху до впровадження єдиних підходів до співставлення своєї діяльності з цілями сталого розвитку і розробки єдиної політики Енергоатома в сфері корпоративної соціальної відповідальності – зрозумілої як для працівників Компанії, так і для зацікавлених сторін», - зазначив координатор проекту, заступник директора Центру зовнішніх  інформаційних комунікацій НАЕК «Енергоатом» Данило Лавренов.

Читайте також: Данилюк: Мінфін має знайти гроші для будівництва сховища ядерного палива

Так, у Нефінансовому звіті вперше проаналізовано внесок Енергоатома у досягнення 17 цілей сталого розвитку ООН, окреслено найближчі кроки з побудови інтегрованої системи управління питаннями сталого розвитку, а також розкрито закріплені принципи взаємодії із зацікавленими сторонами.

Нефінансовий звіт Компанії видано українською та англійською мовами, також створена двомовна інтерактивна версія звіту (веб-сайт), яка буде представлено трохи згодом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-