Ключові умови контракту з Ryanair визначили без участі

Ключові умови контракту з Ryanair визначили без участі "Борисполя" – Дихне

Укрінформ
Головні умови за контрактом з ірландською авіакомпанією Ryanair - ціна й обсяг перевезень - були визначені без участі керівництва міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Про це розповів перший заступник генерального директора міжнародного аеропорту «Бориспіль» Євген Дихне в інтерв'ю Укрінформу. 

"Що таке переговори? Це спроба господарюючих суб'єктів досягти домовленостей за ключовими умовами контракту. Ключові умови договору аеропорту й авіакомпанії - ціна й обсяги перевезень. Питання ціни договору вирішили без нашої участі. Про гарантію обсягів не йшлося. А от виконувати ці умови в результаті доведеться нам - аеропорту", - сказав Дихне.

За його словами, до проведення прес-конференції і підписання меморандуму, в якому була визначена ціна, ніхто з офіційних осіб аеропорту в переговорах задіяний не був.

Читайте також: Дихне назвав розмір минулорічної знижки для МАУ в аеропорту "Бориспіль"

На прохання прокоментувати заяву міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що під час переговорів з Ryanair керівництво аеропорту звітувало керівництву «національного перевізника» по телефону, Дихне відповів: «Мені, як людині, яка не брала участі в переговорах, важко судити, хто куди «вибігав», і хто в цьому контексті названий «керівництвом аеропорту». Особисто я був у відрядженні, а Павло Рябікін ще не був призначений на посаду генерального директора», - сказав представник аеропорту.

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня Ryanair офіційно заявив про відмову від виходу на український ринок, назвавши причиною рішення нездатність аеропорту «Бориспіль» дотримуватися угоди, досягнутої в Мінінфраструктури з представниками аеропорту «Бориспіль» у березні 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-