Гройсман анонсував тендер для будівництва об’їзної дороги у Львові

Гройсман анонсував тендер для будівництва об’їзної дороги у Львові

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман анонсував тендер на розробку проектної документації з будівництва Північної об’їзної автомобільної дороги Львова в рамках розвитку транспортного коридору Балтія - Чорне море "Go Highway" (Гданськ -Одеса).

Про це йдеться в повідомлені глави уряду у Facebook.

“Найближчим часом буде оголошено тендер на розробку проектної документації на будівництво однієї з його (коридору - ред.) частин - Північної об’їзної автомобільної дороги Львова довжиною 24 км з 4 смугами для руху”, - написав Гройсман.

Він підкреслив, що будівництво доріг сприятиме кращій логістиці, розвитку регіонів і підвищенню престижу України. “Розбудовуючи дороги, ми в тому числі розбудовуємо українську економіку”, - зазначив Прем'єр-міністр. 

Читайте також: Гройсман сказав, як власників фур навчать любити українські дороги

Згідно із даними, опублікованими на офіційному сайті Державного агентства автомобільних доріг України, вже погоджене технічне завдання на розробку проектної документації для будівництва цієї дороги. 

Північна об’їзна дорога м. Львів поєднає міжнародну трасу М-06/Е-40 та національну Н-17 Львів – Луцьк з міжнародними трасами М-09, М-10, М-11, які забезпечують сполучення між Україною та Польщею.

На дорозі передбачено будівництво 3 естакад із залізобетонних конструкцій довжиною, відповідно, 191 м, 551 м та 332 м. На перетині з дорогами міжнародного та національного значення передбачено будівництво дворівневих транспортних розв’язок. На перетині міжнародної дороги М-09 Львів – Рава-Руська планується повна розв’язка за типом «лист конюшини». 

Як повідомлялось, 31 липня Гройсман заявив, що Україна активно долучається до розвитку транспортного коридору Балтія -Чорне море "Go Highway" (Гданськ -Одеса) і реконструює ділянки дороги від Львова до Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-