Вільна торгівля з Канадою демонструє інвестиційні можливості України – експерт

Вільна торгівля з Канадою демонструє інвестиційні можливості України – експерт

Укрінформ
Початок дії вільної торгівлі між Канадою та Україною демонструє світові відкритість України до бізнесу.

Таку думку висловив президент Канадсько-української торговельної палати Зенон Потічний, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною надсилає чіткий сигнал усьому світові, що Україна відкрита для бізнесу та пропонує значні торговельні та інвестиційні можливості», - сказав Потічний.

За його словами, відчутні переваги підприємці з обох берегів Атлантики відчують уже незабаром. «Після початку дії Угоди про вільну торгівлю як канадські, так і українські підприємці сповна отримають вигоду від незліченних можливостей для збільшення торгівлі, економічного розвитку й інвестицій», - зазначив президент Канадсько-української торговельної палати.

Читайте також: Канадський міністр "заговорив" українською на підтримку ЗВТ

Він також закликав підприємців, охочих дізнатися більше про Угоду, звертатися до його організації.

Як повідомляв Укрінформ, набула чинності Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною. Канада негайно скасувала 98% мит на українські товари, які продаватимуться до Канади. Для канадських товарів одразу скасовується 72% мит, а упродовж 7 років безмитний експорт виросте до 98%. Угода також взаємно відкриває ринки державних закупівель. Окремі розділи документа захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-