МАУ блокує лоукостам шлях в Україну - Омелян

МАУ блокує лоукостам шлях в Україну - Омелян

Укрінформ
Міжнародні авіалінії України використовують всі можливості, щоб заблокувати захід Ryanair в Україну. 

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці в Facebook. 

«Міжнародні авіалінії України використовують всі можливості, щоб заблокувати захід лоукостів в державу і дати можливість літати українцям в десятки разів дешевше по Європі і світі, збільшити потік туристів в Україну в рази. Як підтвердження моєї правоти, вчора отримав ряд судових позовів МАУ, суть яких наступна: скасувати контракт Ryanair з аеропортом Львова та заборонити Міністерству надавати сприяння Ryanair в Україні!», - пише Омелян.

Читайте також: Омелян анонсував будівництво платних доріг із 2019-го

За його словами, через можливий захід Ryanair в Україну, компанія МАУ була змушена знизити ціни і завдала собі збитків. Тому, "національна" авіакомпанія просить суд, щоб Міністерство інфраструктури компенсувало їм десятки мільйони гривень "втрат".

«Моя відповідь одна: наші олігархи не життєздатні в ринкових умовах і бояться будь-яких навіть натяків на вільну конкуренцію. Якщо коротко, то я, звісно, наполягатиму на своєму - українці мають право і повинні отримувати якісні й дешеві послуги у всіх сферах. Лоукости і Ryanair в Україні будуть», - коментує міністр. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-