«Богдан Моторс» вироблятиме екологічні газові автобуси з двигуном Euro 5

«Богдан Моторс» вироблятиме екологічні газові автобуси з двигуном Euro 5

Укрінформ
У понеділок АТ «АК «Богдан Моторс» завершило роботи з підготовки до серійного виробництва екологічного газового автобуса «Богдан А22115» з двигуном Euro 5. 

Про це повідомляється на сайті корпорації Богдан.

"Нові моделі автобусів, тролейбусів та електробусів, які виготовляються АТ «АК «Богдан Моторс», в тому числі газовий, повністю відповідають вітчизняним та європейським екологічним стандартам.  На даний час потужності заводу дозволяють виготовляти до 2200 таких автобусів в рік", - йдеться в повідомленні.

Автобус працює на метані, через те рівень його викидів в атмосферу мінімальний у порівнянні з дизельними двигунами. На сьогоднішній день – це великий плюс для навколишнього середовища, наголошують інженери-конструктори.

Читайте також: В Україні можуть запустити виробництво електромобілів

Богдан А22115» - це міський автобус з низькою площадкою у задньому звисі та габаритною довжиною 8,21 м., в якому встановлено двигун, який працює на газі метан. Для потреб пасажирів на інвалідних візках встановлено трап для заїзду, а в передній частині автобуса обладнані спеціальні місця для людей з обмеженими можливостями. Для зручності людей з вадами зору та слуху автобус додатково оснащений аудіо та відео пристроями. Як опцію, в «Богдан А22115» можна встановити відкидні сидіння на задній накопичувальній площадці. Завершальні роботи по автобусу були проведені разом із спеціалістами індійської компанії Ashok Leyland.  Агрегатна база з двигуном Euro 5 саме цього виробника використовується при виготовленні автобусів «Богдан». Загальна пасажиромісткість «Богдан А22115» складає 56 чол., з них 18 місць для сидіння. 

Вже зараз завод повністю готовий до серійного виробництва «Богдан А22115» і сподіваємось, що покупці таких автобусів зможуть оцінити всі їх позитивні характеристики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-