Металургійний комплекс зазнав непомірних втрат через агресію РФ - Гройсман

Металургійний комплекс зазнав непомірних втрат через агресію РФ - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр України  Володимир Гройсман привітав  працівників гірничо-металургійного комплексу з професійним святом - Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Галузь зазнала непомірних економічних та інфраструктурних втрат від російсько-терористичної окупації окремих районів Донбасу, а також анексії Автономної Республіки Крим. Всупереч цим викликам галузь активно працює, а її підприємства виплачують усі види податків до державного бюджету. Гірничо-металургійний комплекс має значні перспективи для подальшого розвитку", - йдеться у привітанні. 

Читайте також: Гройсман виступає за посилену миротворчу місію на Донбасі

Як зазначив Гройсман, для цього потрібно залучати значні обсяги інвестицій, а також реалізувати зважену приватизаційну політику щодо підприємств державної форми власності. Крім того, на часі модернізація виробничих потужностей ряду підгалузей комплексу, зокрема запровадження інноваційних проектів розвитку технологій та обладнання нового покоління, забезпечення рентабельності та мінімізації витрат, збереження і захист навколишнього природного середовища.

"Переконаний, що такі нововведення цілком можливі і є пріоритетом роботи уряду, адже комплекс має потужний інфраструктурний та науково-технічний потенціал", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-