Данилюк: Пенсійна реформа буде ухвалена найближчим часом

Данилюк: Пенсійна реформа буде ухвалена найближчим часом

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк пообіцяв директору-розпоряднику Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, що законопроект щодо пенсійної реформи буде ухвалено найближчим часом.

Про це Данилюк написав у своєму Facebook.

"Щойно завершив зустріч з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард. Обговорили подальшу співпрацю в рамках програми МВФ, зокрема пенсійну та земельну реформи, приватизацію, боротьбу з корупцією та реформу ДФС. Наголосив, що пенсійну реформу буде ухвалено найближчим часом, тому що всі спірні питання вже вирішено та всі сторони підтримують запропоновану реформу", - зазначив він. 

Данилюк додав, що законопроект щодо приватизації вже ухвалено урядом та невдовзі буде подано до Верховної Ради.

Читайте також: Данилюк обговорив з Лагард подальшу співпрацю в рамках програми МВФ

За словами урядовця, сторони також обговорили запуск проекту з комплексного реформування Державної фіскальної служби за підтримки МВФ, метою якого, в тому числі, є боротьба з корупцією та покращення адміністрування податків.

"Приємно було почути позитивні відгуки щодо роботи електронного реєстру автоматичного відшкодування ПДВ - процес став прозорим і зрозумілим. Крок за кроком винищуємо корупцію та покращуємо умови для бізнесу", - додав Данилюк, наголосивши, що головне завдання в роботі уряду та МВФ - розвиток бізнесу, зростання економіки та підвищення якості життя українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-