Китайська компанія готова інвестувати $10 мільйонів у аеропорт

Китайська компанія готова інвестувати $10 мільйонів у аеропорт "Житомир"

Укрінформ
Китайська компанія CССС First Highway Engineering Co Ltd (CFHEC) має намір інвестувати 10 млн доларів у будівництво сучасної злітної смуги в міжнародному аеропорту "Житомир".

Про це інформує прес-служба Житомирської міської ради. 

"Якщо уряд України надасть державну гарантію під виділення грошей китайською стороною на будівництво нової злітної смуги в аеропорту "Житомир", то інвестори готові виділити близько 10 мільйонів доларів", - йдеться у повідомленні.

Таку заяву зробили представники CFHEC під час зустрічі з власником аеропорту та Житомирським міським головою Сергієм Сухомлином.

"Наші китайські партнери зацікавилися будівництвом сучасної злітної смуги в аеропорту "Житомир". Якщо цей проект вдасться втілити в життя, то Житомир реально претендуватиме на прихід лоукостерів", - зазначив Сухомлин.

26 червня в Житомир приїхала китайська делегація для обговорення інвестування у сфері автопромисловості, розробки концепції інфраструктури та реконструкції доріг, модернізації мостів, будівництва нового житлового мікрорайону для здачі житла у найм та розвитку аеропорту "Житомир".

Фото з сайту Житомирської міськради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-