МВФ очікує прискорення пенсійної й земельної реформ в Україні

МВФ очікує прискорення пенсійної й земельної реформ в Україні

Укрінформ
Візит Президента України Петра Порошенка до Міжнародного валютного фонду та його зустріч з директором-розпорядником Крістін Лагард має прискорити імплементацію пенсійної та земельної реформ в Україні.

На цьому наголосив у четвер під час регулярного брифінгу в Вашингтоні директор прес-офісу МВФ Джеррі Райс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Керівництво МВФ вважає, що останній візит президента Порошенка до Фонду наблизить країну до (реалізації – ред.) необхідних пенсійної та земельної реформ", - зауважив представник Фонду.

При цьому він зазначив, що Україна досягла певного прогресу на цих напрямах, однак "потрібно зробити більше". 

Райс нагадав, що одразу після зустрічі між президентом Петром Порошенком і директором-розпорядником Крістін Лагард 20 червня у Вашингтоні Фонд висловлював офіційну позицію за результатами переговорів. Тоді крім пенсійної та земельної реформ також вказувалось на необхідність "прискорення приватизації та забезпечення конкретних результатів у боротьбі з корупцією". 

Як повідомляв Укрінформ, 19-21 червня Президент України Петро Порошенко здійснив робочий візит до Сполучених Штатів. Програмою перебування були заплановані його зустрічі з президентом Дональдом Трампом, віце-президентом Майком Пенсом, рядом міністрів американського уряду, а також керівництвом МВФ і Світового банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-