МВФ і Світовий банк націлені на підтримку України – Порошенко

МВФ і Світовий банк націлені на підтримку України – Порошенко

Укрінформ
Керівництво Міжнародного валютного фонду і Світового банку запевнило Україну в подальшій підтримці програми реформ, спрямованих на стале економічне зростання в країні.

Про це заявив у середу після зустрічей у Конгресі США Президент України Петро Порошенко, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Відбулися зустрічі з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, де ми обговорили питання підтримки Міжнародним валютним фондом програми реформ (в Україні. – Ред.)", - зауважив Порошенко.

Крім того, він повідомив, що мав переговори з президентом Світового банку Джим Йонг Кімом. За словами глави Української держави, під час перебування офіційної делегації в Вашингтоні була прийнята Стратегія Світового банку щодо України, "а також фінансування експертної підтримки наших реформ, включаючи ті, що зараз безпосередньо знаходяться в прямій компетенції уряду".

Як повідомляв Укрінформ, Президент України на чолі урядової делегації перебуває з триденним візитом у Вашингтоні. У середу він із США вирушить до Брюсселя. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-