Лагард очікує від України

Лагард очікує від України "збалансованої" пенсійної реформи

Фото
Укрінформ
Україна має провести збалансовану пенсійну реформу, яка буде відповідати інтересам держави, але водночас гарантувати справедливі високі стандарти соціального забезпечення.

Про це заявила директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, інформує прес-служба Глави держави.

"Директор-розпорядник МВФ наголосила на важливості проведення збалансованої пенсійної реформи, яка буде відповідати інтересам держави та громадян України і гарантувати справедливі високі стандарти соціального забезпечення", - йдеться у повідомленні.

Порошенко та Лагард обговорили стан впровадження структурних реформ в Україні та майбутні заходи, що мають бути реалізовані найближчим часом.

Глава Української держави поінформував про результати обговорення проекту пенсійної реформи, що відбулося в ході засідання Національної ради реформ.

Співрозмовники також обговорили перспективи проведення приватизації в Україні, належного функціонування банківської системи, реформування сфери державних фінансів та продовження боротьби з корупцією.

Глава держави подякував директору-розпоряднику МВФ за її особистий внесок у підтримці України.

Фото: Лазаренко Микола

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-