Міжнародна співпраця принесе Україні $25 млрд вже до кінця 2018 року - Гройсман

Міжнародна співпраця принесе Україні $25 млрд вже до кінця 2018 року - Гройсман

Укрінформ
Україна, співпрацюючи з Міжнародним валютним фондом, Світовим банком, а також іншими міжнародними партнерами, до кінця 2018 року вийде на цифру 25 млрд дол. фінансової допомоги.

Про це йдеться у зверненні Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, розміщеному у буклеті "Інвестуй в Україну, що відкрита для тебе", підготовленому Міністерством економічного розвитку і торгівлі для представлення нашої країни на міжнародній виставці альтернативної енергетики Експо-2017 у Астані (Казахстан).

"Завдяки нашій співпраці з МВФ і Світовим банком, а також з нашими двосторонніми та багатосторонніми партнерами, Україні, як очікується, до кінця 2018 року повинно бути надано понад 25 мільярдів дол. фінансової допомоги", - написав Прем'єр.

Він наголосив, що фінансова допомога невід'ємна від виконання реформ, спрямованих на забезпечення економічної стабільності і започаткування нової ери залучення іноземних інвестицій, модернізації промисловості, досягнення енергетичної незалежності.

Нагадаємо, у квітні цього року МВФ надав Україні транш у розмірі 1 млрд дол, а Світовий банк у травні затвердив Україні кредит на 150 млн дол., який спрямований на підтримку малого та середнього бізнесу, орієнтованого на експорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-