Комісія Фонду держмайна з'ясує, скільки коштує Одеський припортовий

Комісія Фонду держмайна з'ясує, скільки коштує Одеський припортовий

Укрінформ
Фонд державного майна утворив інвентаризаційну комісію ПАТ «Одеський припортовий завод» на чолі з керівником підприємства.

Про це повідомляється на сайті ФДМУ.

"Своїм наказом від 06.06.2017 № 914 Фонд державного майна утворив інвентаризаційну комісію ПАТ «ОПЗ». Відповідно до наказу, очолив комісію  т. в. о. голови правління – директора АТ «ОПЗ» С. Назаренко, до її складу ввійшли посадові особи підприємства", - йдеться у повідомленні.

Керівник підприємства має забезпечити проведення інвентаризаційною комісією суцільної інвентаризації майна АТ «ОПЗ» до 25 липня 2017 року. 

Результати інвентаризації, у тому числі баланс підприємства та інші документи, необхідні для оцінки державного пакета акцій, мають бути надані Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності Фонду державного майна не пізніше 35 календарних днів після дати оцінки. 

Наказом встановлено дату оцінки державного пакета акцій АТ «ОПЗ», що підлягає продажу за конкурсом відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 р.№ 861-р «Деякі питання приватизації» (із змінами), 30 червня 2017 року.

Також керівник підприємства має забезпечити проведення аудиту з метою підтвердження правильності складення фінансової звітності за останній рік до дати оцінки, а також балансу, складеного на дату оцінки, і результати аудиту надати Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності Фонду державного майна до 20 серпня 2017 року.

Фонд державного майна управляє 99,567% акцій Одеського припортового заводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-