Дорожній експеримент: за чотири місяці митниця перерахувала більше 4 мільярдів

Дорожній експеримент: за чотири місяці митниця перерахувала більше 4 мільярдів

Укрінформ
За чотири місяці цього року українська митниця перерахувала на будівництво доріг більше 4 млрд грн.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час урочистого відкриття в Одесі Стамбульського парку і відреставрованих Потьомкінських сходів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“В рамках експерименту, що передбачає спрямування надпланових доходів митниць на ремонт і будівництво автомобільних доріг у областях України, за чотири місяці цього року українська митниця перерахувала на будівництво доріг більше 4 мільярди гривень”, - наголосив Порошенко. 

При цьому він підкреслив, що колишнє керівництво Одеської області в цьому питанні далі розмов не йшло.

“Коли на Одещині замість пару та піару зайнялися роботою та справою, то й Одеська митниця дала 1 мільярд 200 мільйонів гривень”, - уточнив Порошенко.

Відкриття Стамбульського парку поряд з мерією Одеси приурочено до 20-річчя встановлення побратимських зв'язків Одеси з турецьким Стамбулом. Разом з Порошенком в урочистостях бере участь мер Стамбульської метрополії Кадір Толмаш.

Стамбульський парк, який має стати одним з кращих у місті, створено поряд з Потьомкінськими сходами, на схилі Приморського бульвару, за підтримки турецької сторони.

Після огляду Потьомкінських сходів і Стамбульського парку Президент Порошенко відбуде для участі у відкритті оздоровчого сезону в дитячому спортивно-оздоровчому комплексі "Вікторія" на березі Чорного моря. У програмі візиту Глави держави також відкриття 44-кілометрової ділянки відремонтованої автодороги Спаське - Вилкове на півдні Одеської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-