В Україні з'явилось 11 нових операторів та провайдерів телекомунікацій

В Україні з'явилось 11 нових операторів та провайдерів телекомунікацій

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації,  включила до реєстру 7 операторів та 4 провайдерів.

Про це стало відомо за підсумками засідання НКРЗІ від 16 травня 2017 року, інформує прес-служба НКРЗІ.

Так, до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій на підставі заяв суб’єктів ринку включено: сім операторів, серед яких ТОВ "Європорт",ТОВ "Мікротім", ТОВ "Оптікнет-НС", а також чотири провайдери для надання послуг доступу до Інтернет.

Окрім цього, НКРЗІ висловила позицію щодо недоцільності прийняття проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інвесторів від зловживань на ринках капіталу".

Комісія зауважила, що запропоновані зміни стосовно Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо вимагання від операторів і провайдерів телекомунікацій інформації про надані ними телекомунікаційні послуги не узгоджуються із чинними законодавчими актами.

Також НКРЗІ не погодила проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту суб’єктів господарювання від неправомірних дій або бездіяльності дозвільних органів", надісланий МЕРТ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-