Гройсман обіцяє ізраїльському бізнесу вести кожен проект

Гройсман обіцяє ізраїльському бізнесу вести кожен проект "під ключ"

Укрінформ
Уряд України відкритий до взаємодії із ізраїльським бізнесом та готовий максимально сприяти реалізації інвестпроектів, що забезпечить розвиток торговельно-економічного співробітництва двох країн.

Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час зустрічі з провідними представниками ізраїльського бізнесу в ході офіційного візиту до Ізраїля, зазначається на Урядовому порталі.

"Чого я хочу досягнути як Прем’єр-міністр - я хочу, щоб Україна була економічно сильною та успішною країною - без розвитку економіки, інвестицій це неможливо. Тому ми дуже зацікавлені у тому, щоб ви інвестували в Україну. Але мені також не потрібні інвестиції, які не будуть успішні. Нам потрібні успішні інвестиції", - запевнив Гройсман.

Глава уряду розповів представникам ізраїльського бізнесу про нові інституції в Україні, які супроводжують інвестиційні проекти, зокрема, про Офіс залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, Національний комітет з промислового розвитку та Офіс з просування експорту.

Крім того, він запевнив, що уряд продовжує дерегуляцію, покращує правила ведення бізнесу, здійснює боротьбу з корупцією, а Україна демонструє економічне зростання.

У свою чергу представники бізнесу зауважили, що упродовж останнього року відчули, що ситуація в Україні почала змінюватися у кращий бік.

"Як Прем’єр-міністр я налаштований на те, щоб допомагати бізнесу, підтримувати його і що б не сталося, ми завжди будемо на стороні легального бізнесу. Мені не потрібна кількість інвестицій, мені потрібні успішні інвестиції в Україну. Це зробить мою країну сильнішою", - підкреслив Гройсман.

Він також поінформував бізнесменів про проведені в Єрусалимі зустрічі із прем'єр-міністром, президентом Ізраїлю, головою Кнесету, під час яких обговорювалася активізація переговорного процесу щодо Угоди про зону вільної торгівлі, що сприятиме розвитку двостороннього співробітництва.

"Я особисто і наш уряд стояв і завжди стоїть на стороні легального чесного бізнесу, публічного, прозорого. Ми зробимо все для того, щоб кожен з вас був успішний. Я готовий служити бізнесу, тому, хто створює наше ВВП. Ми готові супроводжувати кожен проект "під ключ". Це буде наша інвестиція в успіх", - наголосив Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-