Укртранснафта встановила власний рекорд з податкових платежів

Укртранснафта встановила власний рекорд з податкових платежів

Укрінформ
ПАТ «Укртранснафта» у 2016 році сплатила податків та обов'язкових платежів усіх видів на загальну суму 2,19 млрд грн, що на 64,3% більше показника 2015 року і є абсолютно найбільшим значенням з моменту створення ПАТ.

Про це йдеться у повідомленні Укртранснафти.

«За 2016 рік ПАТ «Укртранснафта» сплатило податків та обов'язкових платежів усіх видів на загальну суму 2 190,4 млн грн, що на 64,3% більше показника 2015 року, і є абсолютно найбільшим значенням з моменту створення ПАТ. Суттєве зростання платежів до державного бюджету пов'язане з доплатою податку на прибуток за результатами роботи у 2015 році (242,7 млн грн), значним збільшенням сплати даного податку протягом 2016 року ( 419,5 млн грн) на основі досягнутих протягом І-ІІІ кварталів результатів діяльності, а також сплатою дивідендів за підсумками діяльності у 2015 році - в сумі 1 020,3 млн грн», - пояснили у компанії. 

Як зазначається, чистий прибуток компанії за 2016 рік становив 1,52 млрд грн, що на 18,5%, або на 237,7 млн грн більше планового показника, затвердженого рішенням Загальних зборів акціонерів. 

У березні поточного року фінансова звітність ПАТ «Укртранснафта» за 2016 р. була підтверджена аудиторською компанією Deloitte. 

«Результати аудиту, проведеного міжнародною компанією, дозволяють  користувачам звітності ПАТ при прийнятті власних управлінських рішень бути впевненими у достовірності інформації щодо усіх аспектів діяльності та даних, які відображають реальний стан підприємства», - зазначив генеральний директор ПАТ «Укртранснафта» Микола Гавриленко.

Довідка. ПАТ «Укртранснафта» — оператор системи магістральних нафтопроводів України, другий за величиною в Європі. ПАТ «Укртранснафта» забезпечує транспортування нафти на українські нафтопереробні заводи та транзитні поставки в країни Східної і Центральної Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-