Нафта подешевшала під час азійських торгів

Нафта подешевшала під час азійських торгів

Укрінформ
Котирування ф'ючерсів на нафту WTI в середу, 19 квітня, знизилися під час азійської торгової сесії, після того, як галузеві оцінки запасів нафти в США показали менше, ніж очікувалося скорочення, що посилило побоювання з приводу збільшення об'ємів видобутку сланцевої нафти.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI впали в ціні на 0,19% до $52, 31 за барель. На ICE Futures Exchange нафта марки Brent з постачанням просіла на 0,20% до $54, 78 за барель.

Запаси нафти у США минулого тижня скоротилися на 840 тис. барелів, заявив вчора Американський інститут нафти, хоча аналітики очікували, що запаси скоротяться на 1,47 млн.

Запаси дистилятів знизилися на 1,8 млн барелів, а запаси бензину несподівано зросли на 1,4 млн барелів, хоча очікувалося, що ці показники скоротяться на 998 тис. і 1,938 млн відповідно.

Запаси в нафтосховищі в Кушингу скоротилися на 670 тис., причому це друге зменшення з березня.

Минулого тижня офіційні дані від Управління з енергетичної інформації показали скорочення запасів нафти на 2,166 млн.

Учора нафта впала в ціні, після того, як Управління з енергетичної інформації повідомило, що збільшення об'єму видобутку сланцевої нафти має зрости в травні найвищими темпами більш ніж за два роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-