Гройсман закликає нардепів дати голоси за ключові

Гройсман закликає нардепів дати голоси за ключові "енергоефективні" закони

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликає народних депутатів 13 квітня підтримати три урядові законопроекти, що забезпечать залучення 100 млн євро для Державного фонду енергоефективності та продовження реформи цієї сфери.

Про це глава уряду зазначив під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, де Уряд представив звіт роботи за рік, повідомляє Урядовий портал.

"Ми просимо народних депутатів, щоб вони підтримали наші ініціативи. Зокрема, завтра буде низка законів, які нам необхідні. Це нам дасть можливість претендувати ще на 100 млн євро в наповненні Державного фонду енергоефективності ", - заявив Гройсман, говорячи про проект закону №4901 "Про комерційний облік комунальних послуг", проект закону №4941 "Про енергетичну ефективність будівель" та проект закону №1581-д "Про житлово-комунальні послуги".

Ці рішення, зазначив він, дуже важливі для того, аби Фонд енергоефективності став єдиним інструментом надання технологічних рішень щодо енергоефективності.

"Це ті рішення, які змінять країну, і вони потрібні нам усім, щоб глобально, системно вирішувати (проблеми). Краще одну хвилину не сподобатися, але у середньостроковій перспективі зробити правильний крок, який буде змінювати якість життя у країні", - наголосив Гройсман.

Він додав, що уряд активно працює з міжнародними фінансовими організаціями задля забезпечення фінансування енергопроектів і програм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-