Укргазбанк кредитує енергоефективні заходи в навчальних закладах Львівщини

Укргазбанк кредитує енергоефективні заходи в навчальних закладах Львівщини

Укрінформ
Державний банк ПАТ "Укргазбанк" видав кредит на суму 4 млн грн під 8% річних на встановлення твердопаливних котелень для забезпечення тепловою енергією навчальних закладів Львівщини. 

Фінансування відбулося в рамках реалізації стратегії еко-банкінгу, зокрема, за акційними умовами кредитування енергоефективного обладнання в рамках співпраці Укргазбанку із ТОВ «Греса-групп», - йдеться у повідомленні Держенергоефективності.

«Нещодавно розпочата робота банку в напрямку еко-банкінгу доводить, що надавати співфінансування на «зелені» проекти в Україні – цілком реально. Водночас, бізнес має слідкувати за такими позитивним зрушеннями у цій сфері, користуватися нагодою та залучати необхідні кошти», - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

У Держенергоефективності переконані, що завдяки встановленню нових твердопаливних котелень компанія-постачальник тепла зможе відмовитися від старих зношених газових котлів. Загалом, перехід на альтернативне опалення сприятиме зменшенню енергетичної залежності держави. Також відмова від газу допоможе зменшити витрати бюджетних коштів, що спрямовуються на опалення навчальних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-