В Енергоатомі оцінюють корупційні ризики

В Енергоатомі оцінюють корупційні ризики

Укрінформ
Робоча група спільно з експертами проводять у НАЕК «Енергоатом» оцінку корупційних ризиків.

Про це повідомляє прес-служба атомної енергогенеруючої компанії.

"Робочою групою спільно з експертами заплановано дослідити організацію та проведення закупівель в компанії, кадрову політику підприємства, управління ресурсами, роботу спрямовану на попередження, виявлення та врегулювання конфлікту інтересів в НАЕК «Енергоатом» та визначити перелік посад, пов’язаних з високим корупційним ризиком", - йдеться в повідомленні.

Наразі робота Робочої групи зосереджена на виявленні корупційних ризиків у вказаних сферах діяльності підприємства та напрацюванні ефективних заходів реагування на них.

Нагадаємо, на початку року з метою оцінки корупційних ризиків та розробки відповідних заходів для їх усунення в НАЕК «Енергоатом» було створено Робочу групу, яку очолив президент компанії Юрій Недашковський. Групу створено рішенням президента Енергоатома на виконання статті 61 Закону України «Про запобігання корупції».

Оцінка корупційних ризиків в Енергоатомі здійснюється з використанням кращих методологій і визнаних світових підходів до аналізу корупційних ризиків, їх подальшого попередження та викорінення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-