Гройсман на транш від МВФ очікує, але нагадує, що це - не головне

Гройсман на транш від МВФ очікує, але нагадує, що це - не головне

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман очікує, що найближчим часом може бути транш від Міжнародного валютного фонду, але збирається зосередитися на відновленні економіки.

Про це він сказав журналістам під час робочої поїздки до Житомирської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У мене очікування в тому, що відбудеться засідання борду (ради директорів - ред.) МВФ. Зрозуміло, що ця підтримка для України необхідна сьогодні, тому що вона формує наші валютні резерви і абсолютно позитивно вплине на економіку», - сказав Гройсман.

Він нагадав про те, що лише вчора завершив переговори з керівництвом МВФ і вже сьогодні було заявлено про те, що вони проведуть засідання.

«Це добра новина для України і ми будемо продовжувати співпрацю, але саме головне хотів би, щоб було зрозуміло, що нам потрібно відновлювати українську економіку», - сказав Прем'єр.

Він пояснив, що різко негативно реагує на всілякого роду блокади, тому що багато людей докладають зусиль для того, щоб в Україні було створено нормальні умови розвитку промисловості та економіки. Але обов'язково знаходяться ті, хто намагається цьому заважати, або принаймні затягувати реформи у часі, зауважив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-