Уряд готовий підтримати бізнес, який створює додану вартість - Гройсман

Уряд готовий підтримати бізнес, який створює додану вартість - Гройсман

Укрінформ
Уряд готовий підтримати бізнес, який створює додану вартість всередині країни і намагається максимально сприяти успіху інвестування в українську економіку, запроваджуючи необхідні механізми розвитку всього ланцюга виробництва.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування із підприємцями на майданчику компанії Eurogold Industries Ltd, яку глава уряду відвідав у рамках його робочої поїздки до Житомирської області, повідомляє прес-служба КМУ.

"Яка моя філософія, у чому моя зацікавленість - я би хотів, щоби ваші інвестиції були успішними. Я би хотів, щоб ви поглиблювали переробку і створювали додану вартість в Україні. У цьому контексті ми готові вас супроводжувати і відганяти від вас "нечисть", яка ще можливо залишилася - людей, що заважають економічному зростанню, в тому числі з контролюючих структур", - сказав Гройсман.

За словами Прем'єр-міністра, треба "знайти абсолютно розумний баланс у тому, що маємо підтримувати легальний, відкритий, публічний бізнес, усі інші мають бути поза нашою увагою з точки зору супроводження".

"Але точно маємо зробити все для того, щоб не дати можливості "сірому", "чорному" бізнесу розвиватися, тому що він вбиває вашу конкурентоздатність. Це для нас теж спільний виклик", - підкреслив Гройсман.

Він зазначив, що забезпечення економічного зростання - найголовніший пріоритет уряду. Саме тому, уже створена ціла низка інституцій, які опікуються економічними процесами: Офіс залучення та підтримки інвестицій, що супроводжує інвестпроекти, Національний комітет з промислового розвитку, діяльність якого спрямована на відновлення кооперації між промисловими підприємствами, та Офіс з просування експорту.

"Ці три інституції, які ми створили, якраз покликані кожен вирішити свій ланцюг - інвестиції в економіку, відродження промисловості і підтримка експорту", - зазначив Гройсман, додавши, що Україна володіє багатьма технологіями, які можна впроваджувати й розвивати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-