Місія МВФ у березні приїде до відомства Насірова

Місія МВФ у березні приїде до відомства Насірова

Ексклюзив
Укрінформ
Державна фіскальна служба (ДФС) України наступного місяця планує працювати впродовж двох тижнів з технічною місією фіскального департаменту Міжнародного валютного фонду.

Про це в інтерв'ю Укрінформу розповів під час візиту до Вашингтона глава ДФС України Роман Насіров.

"Сьогодні зранку (в середу, 1 лютого - ред.) я мав у МВФ зустріч, де проговорювалися основні питання стратегії нашої співпраці на 2017 рік. У березні до нас приїжджає технічна місія. Тож, ми також говорили, що будемо робити протягом двох тижнів роботи цієї місії", - зауважив український урядовець.

Він уточнив, що йдеться не про оціночну місію Фонду, яка аналізує результати виконання умов угоди про розширене кредитування, а про технічну місію фіскального департаменту МВФ. "Так чи інакше ми є основним наповнювачем українського бюджету. Для них важливо зрозуміти, що ми робимо правильні речі, перебуваємо на вірному шляху реформування, що пропозиції, які ми втілюємо, дають свої результати", - зауважив керівник ДФС України.

Він також констатував, що протягом останніх двох років Україна продемонструвала стабільне зростання надходжень до держбюджету, приблизно на рівні 25-30%. 

"У 2015-2016 рр. - абсолютно стабільні з точки зору наповнення державного бюджету, так само ми дивимось на 2017 рік. І це ті питання, по яких ми працюємо", - зазначив Насіров.

Повний текст інтерв'ю читайте незабаром на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-