Молдова та Україна отримають від ЄС грант на 3,3 мільйона євро

Молдова та Україна отримають від ЄС грант на 3,3 мільйона євро

Укрінформ
У рамках Програми територіальної співпраці "Республіка Молдова - Україна" Євросоюз надасть грант у розмірі 3,3 мільйона євро на реалізацію проектів трансграничного партнерства.

Про це повідомили в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва Молдови, інформує власний кореспондент агентства в РМ.

"Реалізація 16-ти проектів, які пропорційно будуть поділені між нашими країнами, передбачає поліпшення умов життя громадян, що проживають в прикордонних регіонах двох країн, розвиток освіти і культури, а також спільне протистояння трансграничним викликам", - повідомили в Минрегіонрозвитку.

Україна буде представлена в цих проектах Чернівецькою, Одеською та Вінницькою областями.

Церемонія підписання Угоди про надання фінансової допомоги за участю представників Міністерства регіонального розвитку та будівництва Молдови і Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а також делегації Євросоюзу відбудеться в Кишиневі.

Мета Програми територіальної співпраці, яка реалізується у рамках "Східного партнерства" - створення сприятливого середовища для трансграничної взаємодії між державами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-