Поблизу фронту виявили нелегальну автозаправку

Поблизу фронту виявили нелегальну автозаправку

Укрінформ
Співробітники оперативного управління Головного управління ДФС у Луганській області в межах операції «Акциз-2017» виявили у м. Гірське у безпосередній близькості до лінії розмежування нелегальну автозаправну станцію.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної фіскальної служби в Луганській області.

«Нелегальну АЗС було виявлено в ході відпрацювання оперативної інформації щодо здійснення незаконної реалізації пального. На ній зберігались та реалізовувались паливно-мастильні матеріали. При проведенні огляду території АЗС податківці виявили металеву ємність, заповнену рідиною з характерним запахом дизельного палива, з’єднану з діючою автозаправною колонкою. Під час перевірки з’ясовано, що у власника АЗС відсутні дозвільні документи на здійснення даного виду підприємницької діяльності, сертифікати походження та якості паливно-мастильних матеріалів», - йдеться в повідомленні.

За результатами проведених заходів вилучені товарно-матеріальні цінності на загальну суму 310 тис. грн. Серед них: майже 10 тонн дизельного палива орієнтованою вартістю 220 тис. грн. та обладнання на суму близько 90 тис. грн.

Складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-