Укрдорінвест у 2017 році реалізовуватиме проект

Укрдорінвест у 2017 році реалізовуватиме проект "Пан'європейські коридори"

Укрінформ
У 2017 році Укрдорінвест реалізовуватиме проект "Пан’європейські коридори", який фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та Європейським інвестиційним банком. Проектом передбачається покращення транспортно-експлуатаційного стану доріг на під’їздах до Києва. 

Про це розповіла директор ДП "Укрдорінвест" Олена Криворучко в ефірі 5 каналу.

"Це той головний проект на 2017 рік у рамках імплементації проекту, який фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та Європейським інвестиційним банком. Цей проект від початку має трохи амбітну назву – "Пан’європейські коридори" і він має на увазі покращення транспортно-експлуатаційного стану доріг на під’їздах до Києва. Було прийнято таке рішення, що саме підходи до Києва увійдуть у цей проект", - повідомила вона.

За словами Криворучко, вже на сьогодні реалізовано контракт із реконструкції дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин, у стадії реалізації компонент М-05 Київ-Одеса (ділянка між межею міста Києва та Білою Церквою). Контракт реалізовує вітчизняна компанія "Альтком". 

Також у стадії реалізації та фактично завершено ремонт автомобільної дороги Н-01 Київ-Знам’янка (на відрізку від Києва до Обухова). За словами Криворучко, у квітні-травні 2017 року цей проект планується завершити.

Крім того, за її словами, є кілька інших контрактів, які реалізуються за кошти європейських донорів.

"Є амбіції щодо реалізації реконструкції обходу Житомира, вже почалась передкваліфікація учасників, проходить оцінка всіх компаній іноземних та вітчизняних, які виявили зацікавлення в участі в цьому проекті. Сподіваємося, що все сприятиме тому, щоб у 2017 році ми почали роботи. Це те, що стосується проектів, які фінансуються європейськими донорами", - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-