Данилюк закликав нардепів підтримати проект бюджету на наступний рік

Данилюк закликав нардепів підтримати проект бюджету на наступний рік

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк закликав народних депутатів підтримати законопроект державного бюджету на 2017 рік та дати поштовх важливим реформам на наступні роки.

Про це він сказав у Верховній Раді сказав, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Бюджет внесено своєчасно для забезпечення якісної дискусії з Парламентом. При доопрацюванні проекту державного бюджету на 2017 рік до другого читання Урядом збережено пріоритети, які були закладені в проекті бюджету на перше читання – це підвищення обороноздатності, підвищення соціальних стандартів, розвиток освіти, охорона здоров’я, цільова підтримка сільського господарства, розвиток дорожньої інфраструктури, стимулювання енергоефективності, а також розвиток культури», - сказав Данилюк.

Він наголосив, що в доопрацьованому проекті держбюджету на 2017 рік до другого читання передбачені кошти щодо підвищення мінімальної заробітної плати до 3200 грн.

«На цю мету враховані додаткові видатки в обсязі близько 28 млрд грн, що дозволить забезпечити виплати підвищеної заробітної плати працівникам бюджетної сфери. Прошу народних депутатів підтримати цей бюджет і дати поштовх важливим реформам на наступні роки», - підкреслив міністр фінансів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-