Польща допоможе Україні з ремонтом прикордонних доріг

Польща допоможе Україні з ремонтом прикордонних доріг

Укрінформ
Україна наступного року розпочне проект з реконструкції доріг на західному кордоні України, що буде здійснюватися у партнерстві з Польщею.

Про це повідомив голова ПАТ "Укравтодор" Славомір Новак на зустрічі з представниками Міжнародних фінансових організацій, послами європейських країн, бізнес-середовищем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми б хотіли крок за кроком втілити проект з поліпшення українських доріг. Перший крок до цього – партнерський українсько-польський проект з реконструкції та поліпшення дизайну прикордонних доріг на західному кордоні", - сказав Новак.

Як повідомлялося, проект буде здійснюватися за рахунок польського кредиту, на відповідні цілі буде направлено 68 млн євро (загальна сума кредиту, погодженого у 2015 році, дорівнює 100 млн євро). Передбачається провести капітальний ремонт близько 175 кілометрів на 6 українських прикордонних дорогах.

Ще 25 млн євро з польського кредиту буде направлено Державній фіскальній службі і митниці, а 7 млн євро буде передано Державній прикордонній службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-