Мінприроди рахує втрати через анексію Криму та окупацію Донбасу

Мінприроди рахує втрати через анексію Криму та окупацію Донбасу

Укрінформ
Міністерство екології та природних ресурсів України опрацьовує дані щодо розміру майнових втрат через анексію Криму та окупацію частини Донбасу.

Про це повідомляє прес-служба Мінприроди.

"До Міністерства екології та природних ресурсів України почала надходити інформація від Державної екологічної інспекції, Державної служби геології та надр, Державного агентства водних ресурсів щодо майнових втрат об’єктів державної власності, розташованих на територіях Кримського півострова та окупованих частинах Донецької і Луганської областей", - йдеться у повідомленні.

Так, згідно з дорученням від 8 липня 2016 року зазначені служби продовжують надсилати та спільно з Мінприроди опрацьовувати дані щодо об’єктів державної власності, що належать до сфери управління відповідних органів центральної виконавчої влади, які розташовані на територіях анексованого Криму та окупованих частинах Донеччини. Узагальнені дані щодо майнових втрат та подальші кроки щодо захисту державних інтересів в судових інстанціях будуть обов’язково оприлюднені.

Як повідомлялося, 27 травня на засіданні Асамблеї ООН із навколишнього середовища Україна ініціювала ухвалення резолюції щодо захисту довкілля в районах проведення збройних конфліктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-